Kako otkloniti poteškoće s DigiWeigh

Anonim

Tvrtka DigiWeigh proizvodi nekoliko modela digitalnih vaga koje možete koristiti za mnoge svrhe u vašem domu, uredu ili radnom prostoru. Od vaganja predmeta za gradnju, umjetnost i obrt, ili za dostavu, ovi uređaji će vam pružiti točnu težinu bilo koje stavke koju koristite za svoj projekt. Te ljestvice, međutim, mogu imati problema, a korištenjem koda pogreške na zaslonu i nekoliko savjeta za rješavanje problema možete riješiti te probleme.

Uvjerite se da je baterija napunjena ako ne možete vidjeti ništa na zaslonu vašeg DigiWeigh vage. Učinite to tako da priključite kabel napajanja uređaja u otvorenu utičnicu. Pričekajte 20 sati da se baterija napuni, izvadite kabel za napajanje iz utičnice i uključite vagu. Ako se zaslon i dalje ne uključuje, možda imate mehanički problem s vage.

Pogledajte na zaslonu poruku o pogrešci. Poruka o pogrešci na zaslonu pomoći će vam u određivanju vrste problema na skali i pružit će vam bolje razumijevanje kako je riješiti.

Uklonite sve stavke s platforme za vaganje ako vidite poruku o pogrešci "OL" na zaslonu. To znači da je platforma preopterećena i senzori ne mogu dobiti točno očitanje. Zamijenite stavke polako, jednu po jednu, da biste dobili mjerenje. Možda nećete moći vagati svaku stavku odjednom, što znači da ćete morati dodati težine pojedinačnih stavki zajedno.

Resetirajte datum i vrijeme na uređaju ako se na zaslonu prikazuje "Err1 / Err2". Ova poruka o pogrešci znači da ti podaci nisu postavljeni ili su promijenjeni. Pritisnite gumb "Fun" na upravljačkoj ploči da biste vidjeli datum i vrijeme, a zatim pritisnite gumb "Zero" da biste prešli na prvu stavku. Pritisnite gumb "Tare" za podešavanje sata, zatim gumb "Zero" za pomicanje u minutu. Pomoću gumba "Tare" podesite svaku stavku, a gumb "Zero" da biste spremili postavke sve dok ne podesite datum i vrijeme.

Pritisnite gumb "Fun" za ulazak u način kalibriranja ako vidite poruku o pogrešci "Err 4", što znači da je nula koju ste postavili izvan zadanog raspona. Pritišćite strelice gore i dolje dok se na zaslonu ne pojavi "P2 AUT" i ponovno pritisnite tipku "Fun" za promjenu raspona nule. Pomoću strelica gore i dolje odaberite postotak ukupnog opterećenja ljestvice za raspon. Kada je postotak koji želite koristiti na zaslonu, ponovno pritisnite "Fun" za spremanje.