Kako pronaći buduće lokacije Walmarta

Anonim

Prvi Walmart diskont otvoren je 1962. u Rogersu, Arkansas. Od tada se proširila na tvrtku s više od 2 milijuna zaposlenika i 9.000 trgovina diljem svijeta. Trgovine uključuju supercentre, koji imaju trgovine s namirnicama i izbor robe s popustom, i Samova klubska skladišta. Walmart trgovine su često vrlo velike, tako da njihovi otvori mogu imati priličan utjecaj na zajednicu. Informacije o novim Walmart lokacijama možete pronaći online ili često putem lokalnih izvora vijesti.

Potvrdite da na mjestu koje želite provjeriti ne postoji Walmart trgovina. Idite na walmart.com i kliknite "Store Finder" da biste pretraživali po poštanskom broju ili na karti.

Provjerite web-mjesto tvrtke Walmart za informacije koje je objavio o budućim otvorima. Od walmart.com, kliknite na "Korporativna web stranica" na dnu stranice ili usmjerite svoj preglednik na walmartstores.com. Kliknite na "Press Room" na gornjoj traci, a zatim na "Press Releases" na bočnom izborniku. Možete filtrirati po temama, od kojih je jedna "Otvori trgovine".

Pretražujte lokalne izvore vijesti za informacije o Walmartovim otvorima ako ne pronađete željene informacije na Walmartovoj web-lokaciji. Budući da su lokalne poslovne zajednice često zabrinute zbog otvaranja Walmarta na tom području, lokalni izvori vijesti obično će pokriti ovo pitanje i mogu imati informacije prije službenog priopćenja za javnost.

Preporučeni