Kako potraživati ​​izgubljeni paket s USPS-om

Anonim

Slanje paketa putem pošte je vrlo zgodan i jednostavan način da dobijete stavke svojim prijateljima i obiteljima. Međutim, ponekad se paketi gube i to može biti gnjavaža za njihovo dohvaćanje. Srećom, možete podnijeti zahtjev i vratiti izgubljeni paket.

Obratite se pošiljatelju paketa. Kako bi se zatražio izgubljeni paket putem US Postal Service-a, pošiljatelj paketa mora biti osoba koja će podnijeti zahtjev. Ako niste primili paket, provjerite je li osoba koja je poslala zahtjev podnijela zahtjev za paket.

Pronađite broj za praćenje. Broj za praćenje na paketu najbolji je način za pronalaženje izgubljenog paketa. Zadržavanjem broja za praćenje moći ćete brzo zatražiti izgubljeni paket tako što ćete usporediti ta dva broja.

Obratite se službi za korisnike. Poštanska služba je spremna pomoći svojim klijentima bez obzira na probleme koje možda imate. Pozivanjem službe za korisnike, predstavnici će vam moći pomoći da potražite izgubljeni paket.

Provjerite možete li podnijeti zahtjev. Postoje određena ograničenja na koja se paketi mogu potraživati ​​kao izgubljeni. Pobrinite se da znate da li će vam Poštanska služba omogućiti da zatražite izgubljeni paket.

Pratite online. Nakon podnošenja zahtjeva i čekanja na potraživanje izgubljenog predmeta, pratite napredak na svom paketu tako da napravite račun na mreži. Kroz ovaj račun možete opisati svoj paket i vidjeti je li pronađen.

Kupite osiguranje za svoj paket prije slanja. Na taj način, ako se vaš paket ne može potraživati, možete primiti novac za ponovno slanje paketa.

Provjerite je li paket stvarno poslan prije podnošenja zahtjeva. Na taj način možete biti sigurni da je podnošenje zahtjeva za izgubljeni paket apsolutno neophodno i da ne uzrokujete nikakve probleme s poštanskom uslugom.