Kako napisati Telemarketing Script za čišćenje tepiha

Sadržaj:

Anonim

Prilikom pokretanja ili izgradnje vašeg poslovnog prostora za čišćenje tepiha, trebat ćete dosljedno pronaći nove kupce. Jedna učinkovita metoda za stjecanje novih korisnika je jednostavno pozivanje na telefon. Međutim, kada pozivate potencijalnog klijenta da vam ponudi svoje usluge, morate biti spremni. Ako tražite da vaši zaposlenici naprave ove pozive, morate se pobrinuti da budu spremni. Možete zadržati proces jednostavan i učinkovit tako što ćete izraditi skriptu za telemarketing prilikom pozivanja korisnika na usluge čišćenja tepiha.

Stavke koje su vam potrebne

  • Računalo

  • Softver za obradu teksta

Izbjegavajte pokretanje skripte s pitanjima poput "Imate li nekoliko minuta za razgovor" ili "Kako ste?" Umjesto toga, pozdravite potencijalnog kupca po imenu i predstavite se odmah, kao što je "Zdravo gospodine Johnson. Moje ime je Pete Smith, a ja sam s Xyz čistačima tepiha."

Slijedite uvod s jednom rečenicom koja opisuje usluge čišćenja tepiha. Ako je moguće, recite nešto što vas razlikuje od drugih sredstava za čišćenje. Na primjer, možda ćete se specijalizirati za čišćenje nakon čišćenja tepiha za profesionalne urede.

Spomenite tko vas je uputio potencijalnom kupcu ako vas je netko uputio. Ovo je važno spomenuti jer će osoba biti sklonija da vas sluša ako zna tko vas je poslao k njemu.

Opširnije opišite usluge čišćenja tepiha. Izbjegavajte industrijski žargon i usredotočite se na potrebe vašeg potencijalnog kupca. Na primjer, možda ćete se usredotočiti na to kako su usluge čišćenja tepiha vrlo isplative u usporedbi s lokalnim natjecanjem.

Zatražite sastanak. U ovom trenutku, ne biste trebali pitati potencijalnog kupca da vas rezervira za usluge čišćenja tepiha. Za sada se želite s njima susresti 10 do 15 minuta, kako bi upoznali vas i vašu tvrtku. To je ukupni cilj vašeg skripta za telemarketing.